Over ons

Eat clean. Train dirty.

Duurzaamheid

Naast het leveren van de hoogste kwaliteit, werken wij altijd op de meest duurzame manier mogelijk. Green Gains Nutrition verkoopt al zijn producten in 100% composteerbare verpakkingen. Hierbij zijn al onze zakken gemaakt van afbreekbaar kraftpapier met aan de binnenkant een lucht- en waterbarrière gemaakt van maiszetmeel. Hierdoor kan je na het gebruiken van je product, de verpakking in de gft-bak deponeren. Verder zijn de etiketten, lijm, persoonlijke bedankkaartjes, visitekaartjes en zelfs de lepeltjes die bij onze producten worden geleverd ook 100% composteerbaar. Daarnaast is onze roestvrij stalen shaker de perfecte vervanger van de plastic variant en tenslotte, wordt al ons verzendmateriaal gemaakt van gerecycled papier. 

Sinds 80% van alle landbouwgrond op de wereld wordt gebruikt voor het produceren van vlees en zuivel, 15% van de gehele CO2 uitstoot wordt veroorzaakt door de veehouderij en er jaarlijks ongeveer 2,7 TRILJOEN vissen (5 miljoen per minuut) worden gevangen, 40% daarvan ‘bijvangst’ is en 30% daarvan alleen wordt gebruikt om weer dieren mee te voeden, wat mensen vervolgens weer eten als vlees, zuivel of eieren, verkoopt Green Gains Nutrition alleen 100% plantaardig en veganistische producten om zo duurzaam mogelijk met onze planeet om te gaan.

Onze standaard

Green Gains Nutrition streeft naar het voorzien van de beste service aan zijn klanten. De snelste levering, een persoonlijke service via onze contactpage en een Goal Selector die je binnen een paar stappen adviseert welke bundel van producten het beste bij jouw goal past, is de standaard die wij hanteren binnen het bedrijf. We werken enkel met producten van de hoogste kwaliteit, die van tevoren zijn getest door onze atleten. Onze productie vindt plaats in erkende farmaceutische fabrieken binnen Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Deze fabrieken worden jaarlijks strenge certificaten zoals het FSSC 22000 (Food Safety System Certification) en het hoogst haalbare certificaat van het BRC (British Retail Consortium) toegekend.

Onze kernwaarden

Dierenwelzijn

Omdat al onze producten veganistisch zijn, promoten we een wereld waarin we samen kunnen leven met dieren. Wij geloven dat het voldoen aan onze eigen behoeften als mens niet ten koste mag gaan van het welzijn van dieren.

Lekkere smaak

Door het leveren van geweldig smakende producten willen we onze klanten een superieure waarde bieden. Wij geloven dat je jezelf na elke training moet trakteren met iets waar je echt naar uit kunt kijken.

Jouw lichaam

Veganistische supplementen bieden je niet alleen alle noodzakelijke voedingsstoffen, maar het vermijden van dierlijke producten levert ook belangrijke gezondheidsvoordelen op. Mensen die veel plantaardig voedsel eten worden simpelweg gezonder oud, hebben minder kans op hart- en vaatziekten, hebben een lager LDL-cholesterol, minder kans op een hoge bloeddruk, kanker en diabetes en hebben een gezonder gewicht.

Milieuvriendelijk

Met onze composteerbare verpakkingen en plantaardige voedingsstoffen richten we ons op coëxistentie met de natuur, zonder onnodig afval te produceren en zo min mogelijk impact achter te laten. Naast onze eigen productie streven we ernaar om andere fabrikanten en consumenten bewust te maken van hun impact.

Ons Verhaal

Toen ons opviel dat vele topsporters hun voormalige dieet vervingen voor een veganistisch dieet besloten wij een paar jaar geleden veganistische supplementen eens de kans te geven en onze voeding aan te passen aan een vegetarisch dieet. Dit leidde tot een gezonder gevoel, meer energie, betere bescherming tegen gewichtstoename en een algehele topervaring die resulteerde in een beter uithoudingsvermogen en sneller herstel van onze spieren na het sporten.

De markt voor veganistische of plantaardige producten groeide snel, hoewel er nog steeds enkele belangrijke producten ontbraken. Als zodanig wilden we een product creëren dat een evenwichtige prijs en kwaliteit bood. We wilden niet alleen een veganistisch product dat ons lichaam ondersteunt en even diervriendelijk is, we wilden een stap verder gaan door de verpakking composteerbaar en zo duurzaam mogelijk te maken. Dit heeft ertoe geleid dat we een product hebben ontwikkeld dat zowel vriendelijk is voor ons lichaam als voor het milieu. We kunnen niet trotser zijn op het resultaat.

Onze passie is ons werk en ons werk is waar we van houden. Achter deze passie staan twee hardwerkende en gefocuste ondernemers die het verschil willen maken en de mensen en bedrijven om hen heen willen inspireren.

Daniel & Pascal

Wat onze klanten zeggen
16 beoordelingen