Arnold Schwarzenegger is veganistisch

Share This Post

Arnold Schwarzenegger is bekend om zijn indrukwekkende fysiek en succesvolle acteer- en politieke carrière, maar wist je dat hij ook een veganistisch dieet volgt?

De voormalige gouverneur van Californië kondigde in 2013 aan dat hij uit zowel gezondheids- als omgevingsredenen een plantaardig dieet had aangenomen. In een interview met Men’s Health verklaarde Schwarzenegger dat “veganist zijn een grote verandering is en veel discipline vereist, maar het is het waard omdat het mij helpt gezond te blijven en een langere, energiekere levensstijl te leiden.”

Naast de gezondheidsvoordelen is Schwarzenegger ook gepassioneerd over de omgevingsimpact van een veganistisch dieet. In een tweet schreef hij: “Ik probeer het goede te doen voor mijn lichaam en de planeet. Op #WorldVeganDay moedig ik je aan om plantaardig te leven. Het is goed voor je gezondheid, het milieu en de dieren.”

Ondanks zijn drukke schema maakt Schwarzenegger tijd vrij om zijn veganistische dieet te prioritiseren door zijn maaltijden van tevoren te plannen en veganistische snacks mee te nemen onderweg. Hij zegt ook dat zijn veganistische eiwitshake die hij elke ochtend drinkt, helpen voor het behoud van zijn spiermassa.

Over het algemeen is Schwarzenegger’s overgang naar een veganistisch dieet een positieve ervaring geweest, zowel voor zijn persoonlijke gezondheid als voor het welzijn van de planeet. Zijn toewijding aan een plantaardige levensstijl dient als inspiratie voor anderen die hun gezondheid willen verbeteren en hun milieueffect willen verminderen.

Eat Clean. Train Dirty.

Green Gains Nutrition, 2022.

Lees ook...

Milieu-impact van vleesproductie

Vleesproductie is een belangrijke bijdrager aan milieuproblemen zoals klimaatverandering, lucht- en waterverontreiniging en uitputting van hulpbronnen. Een van de belangrijkste manieren waarop vleesproductie invloed heeft

Lees verder »
Wat onze klanten zeggen
16 beoordelingen